Vállalati szerepvállalással a digitális készségekért

Nemcsak a közösség, a vállalat számára is értéket teremt a digitális tudatosság növelése. Munkánkat több módon is támogatni tudja szervezete, amely elsősorban a vállalati célkitűzések függvénye.

Tailor made típusú vállalati megoldásaink a munkavállalói elégedettség növelésére, a nemek közti egyenlőtlenség csökkentésére, a fenntarthatóságra egyaránt formálhatóak. 

Megoldásaink fókuszában az áll, hogy a támogatásért a szervezet kézzelfogható értéket élvezzen, amely alapját képezi hosszútávú együttműködésünknek.

 

Szponzoráció

support-site-managers-w.jpg

Vállalati partnerkén lehetőség nyílik nyilvános rendezvényeinken, honalpunkon és egyéb médiafelületeinken támogatóként megjelenni. Csatlakozzon szervezete is ahhoz a szűk elithez, akik már ma is tesznek a digitális készségek fejlesztéséért.

Kutatási támogatás

Digital-literacy.jpg

2018-ban országos reprezentatív kutatást kívánunk végezni, hogy Magyarországon először tárjuk fel a szülők digitális eszközökhöz való viszonyát. 

 

Adunk, kapunk

brainstorm.jpg

1 napos érzékenyítő tréningünk hatékony eleme lehet a vállalat employer branding stratégiájának. A vállalatnál dolgozó gyermekes munkatársak felvilágosítása őszinte törődésről, valódi értékteremtésről árulkodik. 

Működünk

gettyimages-183549820.jpg

Célunk, hogy 2018-ban minden héten megjelenhessen egy ingyenesen átvehető tartalom a digitális eszközök lehetőségeiről, kockázataikról és okos felhasználásukról. Támogasson minket, hogy minél több tartalmat hozhassunk el a hazai kismamák számára.