HASZNÁLD OKOSAN TANÍTÁSHOZ AZ OKOSESZKÖZÖKET

 
 
 
experience-blogpost-1.jpg

Örömmel jelentjük be, hogy az Edisonplatform 100 inspiráló civil kezdeményezése közé került a Digital Skills - Okoseszközt Okosan projekt is. Az Edisonplatform 100-as listjának célja, hogy a gyerekek jövőjével foglalkozó civil, piaci, tudományos, oktatási szereplők jobban összekapcsolódjanak és összegyűjtse a jó gyakorlatokat, amelyekből mindenkinek érdemes tanulni.

Az Edison100 listán olyan kezdeményezéseket találsz, amelyek ma Magyarországon innovatív, izgalmas módon fejlesztik az általános iskolás korú gyerekeket és szüleiket az iskolai kereteken túl.

Köszönjük az elismerést és bízunk benne, hogy tevékenységünkkel rászolgálunk, hogy hosszú távon is az inspiráló kezdeményezések között tartsanak bennünket is számon.


 
 

MA GYEREK
HOLNAP VEZETŐ

Rajtunk múlik, hogy milyen felkészültséggel, milyen szintű önazonossággal engedjük útjára gyermekeinket. Cikkeink között praktikus tanácsokat találsz, az okoseszközök szórakoztató és hasznos felhasználásához.

 
 
 
 
FamilySafety2.jpg
 

a kutatásról

ELSZÁNTAN A VÁLTOZÁSÉRT

Kutatásunkkal mélyebben meg akarjuk érteni és közérthető formában a eléd tárni, amit a digitális eszközök használatáról a gyermeknevelésben tudni érdemes.

2017-ben elsőként végeztünk magyarországon kutatást arról, hogy a bölcsődei korú gyerekek családjai hogyan használják a digitális eszközöket. 

 
child-trying-to-reach.jpg